Blijf op de hoogte van nieuwe bloemstukjes en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Werkwijze:
Voor vier personen : twee hard gekookte eitjes ,ontdoen van schelp 200gr gehakt per eitje,dit rond het eitje doen zodat je een gehaktbal krijgt met binnenin een ei. eiwit loskloppen in een bord ,in een ander bord paneermeel Wentel de ballen in het eiwit,vervolgens in het paneermeel rollen . Zo krijg je gepanneerde ballen . Zet de oven aan op 180 °c . Leg bakpapier op de bakplaat . Na de voorverwarming leg je de ballen erin en bak ze in de oven . Wel in het oog houden en af en toe draaien zodat al de kanten mooi bruin worden . . Als ze klaar zijn kan je ze eruit halen en doormidden snijden . Zo krijg je het nestje met een half eitje erin ,dus vier halve vogelnestjes . Hierbij kan je een lekker tomatensausje bijvoegen . Heerlijk en toch met het eitje ook een paasmenu . Er kunnen kroketjes of aardappelbolletjes bij geserveerd worden ,maar ook met een gewone boterham is het lekker . Smakelijk en prettig paasfeest ....