Navigatie

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe bloemstukjes en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Bloemstukken met Christ

tafelstukje

Nieuwe stukjes online

Paaskaartjes

kaartjes versturen

Tips

coctails

Gastenboek

gastenboek

Decoratie

paasdecoratie

Variatie

voorjaar

Happy Easter

happy easter

90x32_black

Paasfondu

 

 

Benodigheden:

1 pond GruyŔre kaas, 1 pond Emmentaler, 1 fles witte droge wijn, knoflook, nootmuskaat, een weinig peper of paprikapoeder, 1/2 borrelglaasje Kirsch 2 eetlepels ma´zena stokbrood

Bereiding:

  1. De wijn in een pan warm maken (niet koken), bewaar een beetje wijn om de ma´zena aan te maken.
  2. De kaas raspen en erbij doen.
  3. Nu de knoflook, peper of paprikapoeder en de nootmuskaat toevoegen.
  4. De ma´zena met wat achtergehouden wijn aanmaken en door het geheel in de pan mengen.
  5. Het stokbrood snijden en op een schaal leggen.
  6. Wanneer het een gebonden gladde massa is, de Paasfondue op een warmhoudplaatje op tafel zetten en smullen maar!
  7. Tip 1: Maak voor de kinderen een apart pannetje, doe dan in plaats van wijn, melk in de pan en laat de Kirsch weg.
  8. Tip 2: Voor kinderen kunt u het in een schaaltje of soepkom serveren.

 

 

stokbrodensmakelijk