Navigatie

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe bloemstukjes en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Bloemstukken met Christ

tafelstukje

Nieuwe stukjes online

Paaskaartjes

kaartjes versturen

Tips

coctails

Gastenboek

gastenboek

Decoratie

paasdecoratie

Variatie

voorjaar

Happy Easter

happy easter

90x32_black

paasdecoratie


Tips met leuke ideeën voor Pasen. Om je daarom een beetje te inspireren en alvast op weg te werken zijn hier onder een 5 tal tips samengesteld.
Dus maak je huis "Pasenproof" en geniet van een mooi Paasweekend.

bron.....tips-ideeën-voor-paasdecoratie

Een houten paasei
Een echte trend voor komend jaar is de houten paasei standaard. Met deze standaard in de vorm van een ei kun je op de uitstekende plankjes zelf jouw decoratie uitstallen. Van leuke bloemen tot een eiermandje alles passend op het houten ei. Het voordeel hieraan is dat je hem overal makkelijk weg kunt zetten en hij zelfs misschien na de Pasen nog deel uit kan maken van het meubilair!
Gooi je eierschalen niet weg!
Waar je met Pasen altijd wel eieren in huis hebt en deze waarschijnlijk ook genoeg eieren eet is het verstandig om de lege eierschalen te bewaren. Want zoals je hier op de afbeelding ziet kun je de lege eierschalen nog altijd prima als decoratie gebruiken.
Met een leuk bloempje er in heb je de Paas en voorjaarssfeer in een keer te pakken.
De klassieke Paastakken in een nieuw jasje. Natuurlijk kun je de Paastakken netjes in een vaas zetten en hier eieren in hangen. Maar wat houdt je tegen om de takken eens op te hangen. Als je hanglampen hebt kun je deze prima gebruiken om hier de takken aan vast te maken. Zo krijg je een moderne look met een oude traditie.
Knutsel eieren.
Sommige decoratie tips vereisen een beetje creativiteit maar dan krijg je wel een unieke decoratie. Zo kun je met een beetje wol, behanglijm en kleine waterballonen al een heel eind komen. Door de ballon met vaseline in te smeren en wol in de behanglijm te doen en vervolgens aan de ballon te plakken krijg je depaaseieren zoals hier onder. Het is natuurlijk ook leuk om gebruik te maken van verschillende kleuren wol op een ballon/ei zo krijg je een vrolijke voorjaarsdecoratie.
Geef het een fijn nestje
Om nog even bij het thema takken te blijven is het ook een natuurlijke en originele decoratie om nestjes met eieren te maken. Hier kun je de eieren in de kleur van je servetten of servies kleuren om zo een passend geheel te creëren. Zoals dit op de foto hier naast ook gedaan is. Maar je kunt ook in plaats van het normale eiermandje je gekookte eieren in een nestje op tafel presenteren. Op deze manier is de decoratie niet alleen ter versiering maar ook nog eens functioneel.
 
lijn