Navigatie

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe bloemstukjes en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Bloemstukken met Christ

tafelstukje

Nieuwe stukjes online

Paaskaartjes

kaartjes versturen

Tips

coctails

Gastenboek

gastenboek

Decoratie

paasdecoratie

Variatie

voorjaar

Happy Easter

happy easter

90x32_black

paasdecoratie

Filigraan Paasei met een fijn kantpatroon.

Verlichtte Paaseieren geven uw huis een elegante uitstraling. Een stijlvol ontwerp geeft een feestelijke sfeer in ieder huis tijdens Pasen. Een paasei dat doet denken aan fragiele en tere Franse macramé kantpatronen zorgt voor een speciaal stijlvol accent. Er bestaan geen grenzen aan uw fantasie bij het ontwerpen van de patronen en wees er vast en zeker van dat uw gasten deze zullen bewonderen – en u ook.

bron...http://www.dremeleurope.com/nl/

Stap 1
Breng voordat u begint afplakband aan rond uw struisvogelei, van boven naar beneden. Deze is bedoeld als markering en zal u helpen uw patroon symmetrisch uit te voeren.
Stap 2
Markeer het patroon dat u op het ei wilt maken met een potlood. U kunt deze het beste vooraf uittekenen op een vel papier of ons patroon als richtlijn gebruiken.
Stap 3
Neem nu uw Dremel 3000 en begin met de Dremel 150 precisieboor om door het patroon te boren dat u op het oppervlak van het ei heeft gemarkeerd. Neem de tijd, zodat het ei niet barst of breekt.
Stap 4
Vervang voor de variatie in het gaten de precisieboor door de 192 hogesnelheidsfrees en snij de grotere gaten uit. De stukjes eierschil kunnen makkelijk met een borstel worden verwijderd..
Stap 5
Boor een opening in de onderkant van de eierschil en gebruik het Dremel lijmpistool 930 om een LED-lamp in het ei te plaatsen zodat het ei een warme lichtgloed uitstraalt. Als u het leuk vindt, kunt u een zijden lint om het ei strikken voor een beetje extra charme.
Stap 6
Creatieve tip van Dremel: als alternatief voor het fijne kantpatroon kunt u het ei ook met een slangpatroon decoreren. Wikkel daarvoor het tape in een spiraalvorm rond het ei. Om een gelijkmatig verdeeld resultaat te bereiken, kunt u het beste van boven naar beneden werken, waarbij u een afstand van 3 cm aanhoudt tussen de afplakbandstroken.
 
lijn